Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

24-jarig model wordt constant geband van Tinder ‘omdat ze te knap is’

tinder

Misschien denk je dat je de enige bent die geen relatie heeft. Wie wil jou nou hebben? Het ligt blijkbaar niet aan je uiterlijk, want modellen zijn ook met regelmaat op datingapps te vinden. Het 24-jarige model Alaw Haff namelijk ook, alleen wordt zij constant door Tinder geband, omdat ze ’te knap’ zou zijn. First world problems.

Tinder

Dat modellen sowieso een partner vinden is blijkbaar een leugen, want de 24-jarige model Alaw Haff is namelijk ook nog op datingapps – zoals Tinder – te vinden. Het duurt niet allemaal heel lang, want naar eigen zeggen wordt ze continu geband door Tinder. Dit zou komen omdat ze ’te knap’ zou zijn. Een compliment of juist niet? De uitleg van Tinder is eigenlijk best begrijpelijk.

Catfish

Iedereen kent het fenomeen ‘catfishing’ oftewel fake accounts die zich anders voordoen dan dat ze in werkelijkheid zijn. Dat hebben we bijvoorbeeld al kunnen zien in de Netflix documentaire The Tinder Swindler. Tinder grijpt in door deze accounts te verwijderen nadat mensen meldingen doen als ze denken dat het account nep is. Dat gebeurt dus met regelmaat ook bij Alaw. Veel mensen vinden haar ’too good to be true’, waardoor Tinder haar ook aanmerkt als catfish. In ieder geval, dit is wat zij zelf vermoedt wat er gebeurt.

Boos

Alaw is natuurlijk boos, want ook zij is – net zoals veel mensen – op zoek naar de liefde. Ze heeft er het volgende over te zeggen: “Ik ben eigenlijk echt wel boos op Tinder. Iemand zoals de ‘Tinder Swindler’ mag jaren vrouwen bedotten met zijn fake account, maar ik word altijd wel verwijderd. Ik ben er zeker van dat mensen mij rapporteren bij de app omdat ze mij te knap vinden en dan denken dat ik een fake account heb. Ik krijg altijd een automatisch antwoord dat ik de regels overtreed heb terwijl ik echt gewoon wil daten“, aldus Alaw. Is ze inderdaad te knap voor Tinder? Oordeel zelf: