Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

23-jarige Sarah heeft relatie met een Boeing 737

Boeing 737

De meeste mensen vallen op iemand van het andere geslacht, een kleiner deel op iemand van hetzelfde geslacht, en dan is er nog een groep mensen bij wie het allemaal wat ingewikkelder ligt. Zoals de 23-jarige Sarah. Zij heet namelijk een ietwat ongebruikelijke relatie, namelijk met een schaalmodel van een Boeing 737 genaamd Dicki.

Verliefd

Veel vrouwen die single zijn maken tegenwoordig gebruik van een aantal speeltjes. Ook Sarah uit Dortmund in Duitsland is er dol op om speeltjes te gebruiken, maar dan van een wat groter formaat dan gebruikelijk. Sarah is ‘objectum sexual’, wat betekent dat ze zich seksueel aangetrokken voelt tot levenloze objecten, en zegt dat ze tot over haar oren verliefd is op het vliegtuig, dat ze haar vriendje noemt. Ze is in het verleden met mensen uitgegaan, maar zegt dat het vliegtuig ‘Dicki’ haar een compleet gevoel heeft gegeven. Ze zag de vliegtuig voor het eerst op Frankfurt Airport en ja, het was liefde op het eerste gezicht!

Aangetrokken tot objecten

Sarah zei: “Ik voel me al aangetrokken tot objecten sinds ik een tiener was, ik merkte het voor het eerst op toen ik 14 jaar oud was. “Voor het vliegtuig zat ik in de ICE 3, een sneltrein. ” Ik heb ook twee relaties met mannen gehad, omdat ik gewoon niet zeker wist wat mijn echte seksualiteit was, maar ik realiseerde me al snel dat ik deze romantische dingen voor mensen niet kan voelen. Nu weet ik dat mijn seksualiteit objectofilie is en ik sta erdoor.” “Ik merkte dat ik me niet tot mensen aangetrokken voelde als ik niet met ze wilde knuffelen of intiem met ze wilde worden, in tegenstelling tot mijn objecten waar ik hunkert naar knuffels en intiem zijn en het is de beste seks die ik ooit heb gehad!

‘Dicki’

“Mijn vliegtuig heet ‘Dicki’ en hij neemt bijna mijn hele bed in beslag. Ik houd van alles van hem, maar vooral zijn gezicht, vleugels en motor ze zijn zo sexy voor mij.” Sarah heeft een selectie modelvliegtuigen gebaseerd op de Boeing 737 waarmee ze slaapt, ze blijft dicht bij het vliegtuig door regelmatig met het vliegtuig te reizen en heeft zelfs twee tatoeages op haar arm die eraan zijn gewijd.

Bron: Skoften/ Ladbible

Beeld: Instagram/ YouTube Tru Doku