Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

‘1899’ Geannuleerd door Netflix na één seizoen

Er komt geen tweede seizoen voor de mysterie thrillerreeks ‘1899’. Netflix heeft de serie geannuleerd, van ‘Dark’ creators Jantje Friese en Baran bo Odar, die het nieuws op sociale media bekend maakten.

Baran bo Odar

Baran bo Odar schreef op Instagram: “Met pijn in het hart moeten we u mededelen dat ‘1899’ niet verlengd zal worden. We hadden deze ongelooflijke reis graag afgesloten met een 2e en 3e seizoen, net als bij Dark. Maar soms lopen de dingen niet zoals je gepland had.

Waar gaat de serie over?

‘1899’ is een serie die gaat over de mysterieuze gebeurtenissen op het dek van een migrerend stoomschip dat naar het westen voer om het oude continent te verlaten. De passagiers, een allegaartje van Europese afkomst, zijn verenigd door hun hoop en dromen voor de nieuwe eeuw en hun toekomst in het buitenland. Maar hun reis neemt een onverwachte wending wanneer ze een ander migrantenschip op drift op open zee ontdekken. Wat ze aan boord zullen aantreffen, zal hun reis naar het beloofde land veranderen in een gruwelijke nachtmerrie.

Fans zijn het niet eens

Dat Netflix deze show annuleert, valt niet goed bij de fans:

Bron: 9gag
Beeld: Youtube

You May Also Like