Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

18-jarige Jade Anna koopt huis voor zichzelf als kerstcadeau na break-up met YouTuber Gio

Jade Anna

Youtuber, Instagrammer en influencer Jade Anna is de laatste paar weken vaker het aandachtspunt geweest in het bijzonder om het uitgaan van haar relatie met YouTuber Gio. Ze is zo te zien al snel eroverheen, want onlangs genoot ze van een heerlijke vakantie met haar vriendinnen en nu heeft ze een eigen huis gekocht.  

Einde relatie 

Jade Anna (18) heeft ongeveer 250.000 abonnees op YouTube en 900.000 volgers op Instagram. Niet zo lang geleden maakten zij en haar ex-vriend Gio middels een YouTube video bekend dat ze een eind maakten aan hun relatie. In die video liet Jade weten dat ze weer bij haar moeder zou intrekken, maar inmiddels heeft ze bekend gemaakt dat ze een eigen huis heeft aangeschaft: een kerstcadeau aan zichzelf. 

Kerstcadeau 

Jade plaatste een foto van zichzelf op Instagram met een sleutel. Het bijschrift luidt: “A Christmas present from me to me 🎁🔑 Juli 2023 krijg ik de sleutel van mijn eigen huis! Dit jaar afsluiten met op mijn 18e een eigen huis kopen had ik nooit durven dromen. Zo mega blij en trots & kan niet wachten op dit nieuwe avontuur ❤️! Binnenkort deel ik alles erover met jullie, maar eerst even kerst vieren met de fam. Hele fijne feestdagen iedereen, wees extra lief voor elkaar. Hele dikke knuffel van mij”. Bekijk het bericht hieronder. 

Bron: ditjesendatjes.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like