Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

16 mensen die totaal onherkenbaar werden nadat ze compleet stopten met drinken

stopten met drinken

Speciaal voor mensen die moeten stoppen met roken werd Stoptober in het leven geroepen, maar ook voor de mensen die moeten stoppen met drinken werd Dry Januari uitgeroepen. Het maakt dan niet uit welke van deze problemen groter is, maar het is hoog tijd dat er wat aan gedaan wordt.

Je leeft gezonder

Er is niets aan de hand wanneer je af en toe rookt of een biertje drinkt. Echter, zijn deze twee middelen over het algemeen sociaal geaccepteerd, wat zeker niet zo moet zijn. De beste gewoonte voor je gezondheid zijn deze middelen simpelweg niet! Je wordt veel gezonder wanneer je ermee stopt! Daarnaast verandert je uiterlijk ook heel erg. Laat die flesje bier dus maar link liggen.

De IkPas

Wil je stoppen met elke dag alcohol drinken, zodat je de voordelen van een sober leven kunt zien?! Dan hebben we iets voor je, namelijk: de IkPas! IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf, waarbij je een maand lang geen alcohol drinkt om eens te kijken wat het met je doet. Hierbij word je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken. Ook doorbreekt je vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend. Dat is nog niet alles, deelnemers van de IkPas vertelden dat ze lichamelijke voordelen ervaarden.  Zo voelt 62% zich bijvoorbeeld fysiek fitter, slaapt 55% beter en verliest 32% gewicht. De IkPas zit dus vol voordelen, probeer het maar!

Bron & beeld: Showmag

You May Also Like