Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

15 manieren hoe je de magnetron NIET moet gebruiken!

Heb je ooit een nieuw apparaat gekocht en direct de gebruikshandleiding weggegooid? Je bent niet de enige. Maar soms kunnen die handleidingen van onschatbare waarde zijn. Stel je voor dat je met een probleem zit en geen idee hebt hoe je het moet oplossen, simpelweg omdat je de handleiding hebt weggedaan. Deze grappige voorbeelden laten zien waarom je die handleiding beter kunt bewaren!

Deze mensen namen de instructies wel héél letterlijk!

Net een nieuw apparaat gekocht? Grote kans dat je direct de doos, het piepschuim, het plastic en de gebruikshandleiding hebt weggegooid. Wellicht zou je dat laatste de volgende keer wat langer in huis willen houden. Je wilt namelijk niet hebben dat je met een mond vol tanden staat op het moment dat er iets mis is met het apparaat.

Deze mensen hebben duidelijk ook een gebruikshandleiding weggegooid. De handleiding van de magnetron om precies te zijn. Wellicht hadden ze ook even hun hersens uitgezet tijdens het bedienen van de magnetron. Weinig kans dat er in die handleiding staat dat je er een Xbox controller in kan stoppen.

Check ’15 manieren hoe je de magnetron NIET moet gebruiken!’ hieronder:

Check ook: 20 HILARISCHE BUURTAPP-BERICHTEN OM JE DAG OP TE VROLIJKEN!

Bron & beeld: bored panda

You May Also Like