Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

14-jarige ‘Bitcoin-miljonair’ pronkt met zijn imposante autocollectie

14 jarige Bitcoin miljonair

Een 14-jarige die beweert miljoenen te hebben verdiend met Bitcoin heeft op TikTok zijn super autocollectie getoond. Haziq Nasri, uit Maleisië, toonde de auto’s aan zijn 40.000 volgers en zegt dat hij zijn fortuin heeft verdiend met de cryptocurrency. De verzameling luxeauto’s van de jongen heeft bij veel gebruikers online vragen en twijfels opgeroepen over de vraag of ze wel van hem zijn.

Collectie

In een video op het social media platform zei hij: “Hier is mijn volledige autocollectie als 14-jarige Bitcoin-miljonair in 2022, let’s go!” Onder de auto’s die worden getoond zijn een Toyota IQ, waarvan Nasri zegt dat het de eerste auto is die hij in 2018 op 10-jarige leeftijd kocht en die hem “een halve Bitcoin” kostte. Het wordt kort gevolgd door een zwarte Range Rover Sport Autobiography die naar verluidt in 2020 werd gekocht toen hij 12 was. Hetzelfde jaar zegt hij dat hij zichzelf trakteerde op een blauwe Ferrari FF, een V12 supercar met vier zitplaatsen.

Beeld: TikTok

Lamborghini Aventador

Na een indrukwekkende verzameling auto’s te hebben opgebouwd, besloot hij het geld opnieuw te spatten in een van zijn duurste items. Deze keer bracht hij felgeel een Lamborghini Aventador van 350.000 pond mee. Over de auto zei hij: “700pk, 6.5-liter V12, waanzinnige motor. Al deze auto’s zijn binnen vier jaar gekocht en er komt nog een Camaro dus stay tuned.”

14 jarige Bitcoin miljonair
Beeld: TikTok

Twijfels

Maar niet iedereen is ervan overtuigd dat Nasri de eigenaar is van de auto’s en hebben hem dat in de comments duidelijk gemaakt. Een dubieuze kijker gaf commentaar op de video en zei: “Stel je voor dat je zoveel auto’s bezit maar er niet in kan rijden.” Een ander zei: “Miljonair die in een rijhuis woont? Interessant.” Een derde zei: “Niet om je te haten, maar waarom koop je zo’n dure autocollectie als je niet eens legaal mag rijden op je leeftijd?” Terwijl een ander grapte: “Papa: hey zoon waarom film je mijn auto? Zoon: ahh emmmmmm niets.”

14 jarige Bitcoin miljonair
Beeld: TikTok

Niet onmogelijk!

Nasri’s video’s roepen inderdaad een heleboel vragen op, maar het is niet onmogelijk om op een jonge leeftijd bitcoin-miljonair te zijn. De 18-jarige Erik Finman bijvoorbeeld, begon op 12-jarige leeftijd te investeren en mocht zich op bitcoin-miljonair noemen toen hij 18 was. Dus je kan inderdaad bitcoin-miljonair worden als tiener.

@haziqnasreey My full car collection as a 14 year old bitcoin millionaire! bütün dediyim papaq idi! #fypシ #fypmalaysia #antworten ♬ Chill Day – LAKEY INSPIRED

Bron: clint.be

Beeld: TikTok

You May Also Like