Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

14 hilarische voorbeelden van jaloezie die op camera zijn vastgelegd

jaloezie

Jaloezie is een veelvoorkomende menselijke eigenschap. We hebben allemaal een soort jaloerse hoek in ons dagelijks leven, of het nu onze collega is die gratis verlof of een promotie krijgt, of die ene man bij Starbucks die voor ons wordt bediend, omdat hij een vaste klant is of een vriend die het beter heeft geluk dan wij.

Jaloezie

Maar soms wordt iemands jaloezie precies op het juiste moment vastgelegd en is het ronduit hilarisch. Kunnen we het onszelf echt kwalijk nemen dat we lachen om iemand die gewoon zout is, omdat iemand anders meer geluk heeft gehad dan zij? Daarop zeggen we dat iedereen zijn moment heeft, of het nu van korte duur is of dat ze zichzelf in een keten van oneindig geluk brengen. Maar het minste wat we kunnen doen is het geluk van anderen bewonderen, zodat de Geluksgod ons op een dag zijn zegeningen van immens geluk schenkt.

Hilarische momenten

Hieronder hebben we 13 absoluut hilarische momenten waar mensen betrapt werden op jaloezie, omdat ze op het verkeerde moment op de verkeerde plaats waren.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

jaloezie

11.

12.

13.

14.

jaloezie

Bron & Beeld: Defused

You May Also Like