Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

109-jarige Helen deelt haar geheim om oud te worden: ‘Hamburgers, uitgaan en roken’

geheim oud worden

Niet iedereen is zo gezegend om een leeftijd van 100 jaar of hoger te bereiken. Bereik je dat wel, dan wilt iedereen om je heen wel weten wat het geheim is. De Amerikaanse Helen Faith Keane Reichert was 109 jaar toen ze in 2011 overleed, maar liet daarvoor al weten wat haar geheim was om oud te worden.

Niet gezond

Helen, die “Happy” werd genoemd door haar vrienden, ontwikkelde op jonge leeftijd een afkeer voor salades, groenten en vroeg opstaan, eigenlijk alles wat te maken had met een gezonde levensstijl. Ze gaf de voorkeur aan hamburgers, overvloedige chocolade en genoot van het nachtleven in New York. Ondanks deze levensstijl slaagde Helen erin af te studeren als psycholoog en werd ze succesvol als mode-expert, tv-presentatrice en professor emeritus aan de universiteit. Dit succes was zeker opmerkelijk te noemen.

geheim oud worden
Beeld: Pexels

Roken

Helen was zelfs een kettingroker. ”Ik rook al meer dan 80 jaar, de hele dag, elke dag. Ja, dat zijn een paar honderdduizend peuken, maar het kan helemaal geen kwaad. Ik ben er oud mee geworden”, gaf ze aan. Helen ontving tot aan haar overlijden in 2011 gasten in haar appartement op Park Avenue en genoot van heerlijke diners in een van haar favoriete restaurants. Dus ze heeft niet alleen een lang, maar ook een heerlijk leven gehad.

geheim oud worden
Beeld: Pexels

Check ook: Oma (64) die jongemannen in vervoering brengt, deelt geheim van haar gespierde lichaam

Bron: trendnieuws.nl

Beeld: Pexels

You May Also Like