Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

10 echte achtergrondverhalen van beroemdheden die klinken als filmverhalen

achtergrondverhalen beroemdheden

Iedereen heeft een verhaal te vertellen en beroemdheden zijn daarop geen uitzondering. In feite zijn deze achtergrondverhalen van beroemdheden zo wild dat het lijkt alsof ze rechtstreeks uit filmscenario’s komen in plaats van biografieën. Sommige zijn behoorlijk schokkend, terwijl andere verwoestend en hartverscheurend kunnen zijn. Hoe dan ook, ze zullen je zeker de wenkbrauwen doen fronsen. Dus laten we deze gekke achtergrondverhalen van beroemdheden onthullen en uitzoeken wie deze sterren waren voordat ze beroemd werden. Ze klinken misschien ongeloofwaardig, maar hé, soms is de waarheid vreemder dan fictie.

Rihanna ontdekte dat ze een geheime halfzus had toen ze 15 was

Dit verhaal klinkt misschien alsof het rechtstreeks uit het script van een Holiday-film komt, maar het is 100% waar. Rihanna ontmoette haar geheime halfzus Kandy voor het eerst toen ze 15 was. Kandy, die toen 32 was, verscheen bij Rihanna aan de deur en vertelde haar dat ze drie oudere halfbroers en -zussen had. Bleek dat Kandy en de andere halfbroers en -zussen de kinderen waren van Rihanna’s vader voordat hij met Rihanna’s moeder trouwde. Het verhaal werd later aan The Sun verkocht door niemand minder dan Riri’s vader.

Jackie Chan ontdekte dat zijn ouders een legendarische gokker uit Shanghai en een bendeleider waren

De Chinese filmster had een moeilijke jeugd. Hij werd op zeer jonge leeftijd verlaten door zijn biologische ouders en kwam later achter de waarheid over hun identiteit door zijn onderzoek voor de documentaire Traces of the Dragon uit 2003: Jackie Chan and His Lost Family. Het bleek dat zijn moeder een legendarische gokker uit Shanghai was en zijn vader een bendebaas en een nationalistische spion. Ze ontmoetten elkaar toen zijn vader zijn moeder arresteerde voor drugssmokkel. Dat verhaal klinkt als de achtergrond van de hoofdpersoon.

Charlize Theron keek toe hoe haar moeder haar vader neerschoot…

Charlize Theron’s achtergrondverhaal is uiterst verwoestend en hartverscheurend om te horen. De actrice was pas 15 toen ze moest toezien hoe haar moeder haar alcoholistische vader doodschoot om zichzelf en haar kinderen te verdedigen. Kun je je de trauma’s voorstellen die daarna komen? Theron weigerde echter om zich door haar tragische verleden te laten meeslepen. Ze koos ervoor om geïnspireerd en gesterkt te worden door het beschermende voorbeeld van haar moeder.

Woody Harrelson’s vader was een veroordeelde huurmoordenaar

Over slechte vaders gesproken, de vader van Woody Harrelson was er nauwelijks in de jeugd van de acteur. Hij was een veroordeelde huurmoordenaar met banden met de georganiseerde misdaad, en vanwege zijn misdaden werd hij veroordeeld tot levenslang achter de tralies. Naast zijn vader had Woody in zijn vroegere dagen ook te kampen met armoede. De acteur uitte echter zijn dankbaarheid aan zijn moeder, die altijd goed voor haar kinderen zorgde en ervoor zorgde dat ze allemaal te eten hadden.

Kesha heeft ooit ingebroken in het huis van Prince

In The Tonight Show Starring Jimmy Fallon deelde Kesha haar wilde verhaal over inbreken in het huis van Prince en de ontmoeting met de legendarische zanger daarna. Ze kocht een tuinman om met 5 dollar, sloop onder het hek door en liep door een niet afgesloten deur naar binnen. Daarna ontsnapte ze van de plaats delict en ontmoette Prince op weg naar buiten. Onnodig te zeggen dat Kesha zich rot schrok. Prince, echter, was er vrij chill over. Hij speelde gitaar met een muts op toen hij oog in oog met haar kwam te staan. In plaats van er een groot probleem van te maken, keek hij haar gewoon vreemd aan en vroeg zich af wie ze was. Kesha zwaaide met haar CD, legde hem op tafel en liep toen weg.

beroemdheden achtergrond
Beeld: Instagram

Leighton Meester is geboren in een federale gevangenis in Texas

De moeder van Leighton Meester zat een straf van 16 maanden uit voor een drugsveroordeling toen ze Meester ter wereld bracht. Het gebeurde allemaal in een federale gevangenis in Texas. Daarna werd Meester naar haar grootmoeder gebracht en daar opgevoed tot haar moeders vrijlating. Het is haar opvoeding die haar erg onbevooroordeeld en ruimdenkend maakt.

Julia Roberts’ ziekenhuisrekening werd betaald door Martin Luther King Jr.

De ouders van Julia Roberts konden de ziekenhuisrekening voor hun pasgeboren dochter niet betalen, dus besloten hun vrienden Martin Luther King Jr. en Coretta Scott King het arme stel te helpen. Het bleek dat ze vrienden werden nadat Julia’s ouders Coretta’s kinderen hadden toegelaten tot hun theaterschool in Atlanta. Coretta had het moeilijk om een plek te vinden die haar kinderen accepteerde, dus ze waardeerde de hulp van Julia’s ouders zeer.

Jack Nicholson werd opgevoed om te geloven dat zijn grootmoeder zijn biologische moeder was

Jack Nicholson’s echte moeder was 18 toen ze in 1937 beviel van Jack. Om haar dochter te beschermen tegen de schande dat ze als ongetrouwde vrouw een kind kreeg, besloot Jacks grootmoeder Ethel May hem op te voeden als haar eigen kind. Jack groeide op met het idee dat zijn grootmoeder zijn moeder was en zijn echte moeder zijn zus. Jack kwam later achter de waarheid door een telefoontje van Time. Hij kon Ethel May of June niet confronteren met de informatie omdat ze al overleden waren. De acteur begreep echter dat ze dat alleen deden om hem te beschermen en hij was dankbaar voor hun offers.

Rose Mcgowan groeide op in een polygame sekte

Rose McGowan groeide op in een polygame sekte. Op een dag had haar vader genoeg van het misbruik en nam het gezin midden in de nacht mee om te ontsnappen. McGowan herinnerde zich later de trouwe gebeurtenis en zei dat zij en haar vader door een korenveld renden in donder en bliksem. Ze moesten zich verbergen in een oud stenen huis en moesten potten heet water koken om een bad te nemen. De familie werd achtervolgd door de sekte en ze werden bijna teruggepakt toen een man probeerde in te breken met een hamer.

Colin Farrell werd als tiener verdacht van een poging tot moord

Colin Farrell werd binnengebracht voor ondervraging als verdachte, maar hij werd daarna snel vrijgelaten. De acteur herinnerde zich zijn late tienerervaring en beweerde dat de man die de misdaad pleegde opvallend veel op hem leek. Hijzelf had die nacht een black-out en kon zich niet herinneren wat hij deed. Wat een griezelig toeval.

Check ook: 19 acteurs die echt als twee druppels water op hun stuntdubbels lijken

Bron: aubtu.biz

Beeld: Instagram

You May Also Like