Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

1 op de 8 mannen geeft toe condoom mee te nemen naar begrafenis ‘voor het geval dat’

Beeld: Pexels

Ze zeggen dat komedie grappiger is als ze op waarheid is gebaseerd, en het lijkt erop dat de film Wedding Crashers daar misschien gelijk in had. Een op de acht mannen geeft toe een condoom mee te nemen naar een begrafenis ‘voor het geval dat’ …

Een condoom meegenomen naar de begrafenis

Volgens een nieuwe studie van het toonaangevende condoommerk Trojan lijkt het erop dat Reinhold gelijk had. Naar verluidt heeft een op de acht mannen van 35 jaar en jonger een condoom meegenomen naar een begrafenis ‘voor het geval dat’. Ja, dat lees je goed. Dus waarom gebeurt dit? Waarom zou iemand een wortel willen pakken na het begraven. Welnu, seksuoloog Patti Britton denkt dat de redenering achter het broekfeest na de begrafenis vrij eenvoudig is. “Het gaat echt om het vullen van de leegte – letterlijk en figuurlijk”, zei ze, volgens het lifestyle- en cultuurmagazine MEL.

Slechte beslissingen

Maar Britton waarschuwde wel dat seks niet het antwoord is om met eenzaamheid of verlies om te gaan. Verdriet kan er ook toe leiden dat mensen slechte beslissingen nemen, wat nogal vernietigend is voor een ontmoeting na de begrafenis. “Het kaapt je hersenen,” zei ze. De State of Sex-enquête van Trojan sprak met 2.000 volwassenen van 18 tot 35 jaar om hun statistieken op te vragen. Naast het grote aantal mannen dat een begrafenis verwacht, bleek uit het onderzoek ook dat 77 procent van de ondervraagden vindt dat zowel mannen als vrouwen een gelijke verantwoordelijkheid moeten hebben als het gaat om bescherming.

Check ook: HIGH-TECH CONDOOM KOMT UIT VOOR MANNEN DIE HUN ‘PRESTATIE’ WILLEN METEN

Bron: Ladbible

Beeld: Pexels

You May Also Like